Krepšelis 0
Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo

TUO Duonos Peilis 8 colių - Profesinės Virtuvės Pyragas Dantytas Peilis Duonos Pjaustymo Peilis Duonos Tortas Cutter AUS-8 Japonų Plieno

€42.59
  • Modelio Numeris: TC1305S
  • Ašmenų ilgis: 8 Colių
  • Spalva: juoda
  • Medžiaga: Nerūdijančio Plieno
  • Plieno Tipas: AUS-8
  • Funkcija: Eco-Friendly, Įžuvinti
  • Tipas: Peiliai
  • Kilmės: KN(Kilmės)

Nauja

- +

Kodėl verta rinktis "Sakalas" S serijos?

Kaip jauna, bet energinga serija TUO, Falcon, S serija gavo daug paramos iš jo ištikimą gerbėjų ir vartotojų.VISOS serijos "Sakalas" S visi priėmė žinomų ir high-end Japonijos AUS-8 plieno, Seawave modelis kaltiniai mūsų pačių " state-of-the-art technika ir elegantiškai ergonomiškai suprojektuoti G10 rankena.Ką jūs laukiate?Gauti sau Falcon S fall in love su juo!

Falcon S 8" Duonos Peilis

Duona yra neabejotinai labiausiai paplitusi maisto mes turime kasdien, ir tai yra, kodėl pasirinkti gražus duonos peilis yra taip svarbu.Falcon S Duonos Peilis lengvai nukariauja visų rūšių duona su tiesiog švelniai sumažinti.Ateiti ir gauti sau Sakalas S 8" Duonos Peilis!

Kas gerai apie Falcon S?

Japonijos AUS-8 Plieno Garsaus Japonų AUS-8 plieno, yra įrodymas, kad didžiulė mūsų kokybės peilis.Mūsų peiliukai bus ne rūdžių net ir po daugelio metų naudojimo.Aptakus SEAWAVE MODELIO šone peilis leidžia peilis dar gražiau ir apsaugo maisto likučiu klijuoti ant menčių.

Ergonomiškas Dizainas Falcon S Serijos priima ergonomiškas dizainas.Per daugybę bandymų ir ekspertizių, mes suprato, dizaino, kuris leidžia peiliui, kad tilptų puikiai į savo rankas, todėl jūsų maisto gaminimo preparato lengva ir maloni.

Patogus G10 Rankena G10 rankena suteikia jums su patogia rankena.Paspaudę peilis, jaustis rankena ir padaryti jūsų maisto gaminimo pasiruošimui malonumą!

Prabangus Dovanų Dėžutėje

Mūsų peiliai pas jus su screamingly išskirtinį dovanų dėžutėje.Ne tik bus peilis būti patikima ir naudinga draugas jūsų virtuvėje, taip pat bus padaryti puiki dovana didelis dienas, tokių kaip Chrismas, Helovinas, housewarmings ar gimtadienius.

Apie TUO "Sakalas" S Serija:

Kaip gana jaunas serija TUO, Sakalas S jau pasiektas puikus rezultatas.Remiantis fondas, puikios kokybės produktų ir kompleksines paslaugas klientams, "Sakalas" S auga po truputį, kiekvieną dieną.Mes norėtume grąžinti jūsų pasitikėjimą ir paramą suteikiant geriausią produktą.Mūsų dėkingi išeina, kad jūs, kiekvienas iš mūsų klientams, be kurių mūsų pažanga yra neįmanoma padaryti.

Žymos: anglies peilis, meno peilis, 8 peilis, virėjo peilis, dizaino peilis, tuo peiliu, virtuvės peilis, kalėjimas mokykloje, ašmenys tanto, peilis iš plieno

Panašūs produktai